Welcome

BEWARE! English rosak digunakan disini.

clicky..clicky..

~Eternity Love~

Daisypath Anniversary tickers

puteri satu

Lilypie First Birthday tickers

puteri dua

Lilypie First Birthday tickers

DuniaDino

Daisypath Happy Birthday tickers

20.12.10

saya suka berhijab


Assalamualaikum. Salam Sejahtera. Hi. -smile- :)

assalamualaikum...
baru siap wat cntest peace, dah nak wat plak contest hijab. like2. haha
sapa nak join moh click SINI.



ok. ada syarat ok. ini syaratnya ok.
syarat penting nak join!!

1)  gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu
-ok!

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer !  )
-ok!

3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !
-ok!

4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )
-ok!

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^
-ok!

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )
-ok!

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^
-ok!

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )
-ok! nak tag Najha, Nad, Aina. (dah msj dorang) haha.

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :)
-OK!

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011
-OK!

8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^
-OK! (malu)

9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,( tiada paksaan )
-DAH! =)

HADIAH LUMAYAN ! (rm 100 ! lagi banyak penyertaan lagi lumayan ! )
-woooowwwwww.

cepat -cepat..gua suka hijab ! >_<
-saya juga suka berhijab kerana hijab melambangkan identiti sebenar manusia beragama islam yang bukan sekadar islam pada nama. =)
(macam pertandingan buat slogan pulak)

ok dari segi fashion, fashion bertudung lagi pelbagai daripada fashion rambut yang rebonding curling entah apa-apa.

dan bertudung juga boleh menghalang rambut dari rosak terkena habuk, kotoran, kuman, dan panas terik matahari. haha.

oh, saya suka bertudung.
 
oh. ini saya kah? hurmmm...

tiba2 rindukan family. Y___Y

juga rindukan adik-adik zaman persekolahan

juga rindukan diri yang dahulu.

sejuk hati tak melihat semuanya ayu bertudung + menutup aurat? ^_^
p/s : purdah boleh menghalang habuk masuk hidung. =)
thanks woot-woot for doing this kind of contest. ^_^


-wassalam- Thanks for reading this entry ^_^
Terima Kasih. Thanks. Syukran. Gracias. any comment? :)

3 orang komen:

woot-woot said...

subhanAllah,cantiknya bertudung labuh..

secantik camtik perhiasan dunia,iaitu wanita yang menjaga kehormatan dirinya dari pandangan mata lelaki ^^

btw thanks for joining..wish u luck..

as'salam :)

lagenda budak hitam said...

tq... saja2 je nk join... mencuba nasib..=)

MJ said...

salam singgah..
wahh,teringat zmn skolah dulu..pkai cmni la..btw, wish u gudluck! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...