Welcome

BEWARE! English rosak digunakan disini.

clicky..clicky..

~Eternity Love~

Daisypath Anniversary tickers

puteri satu

Lilypie First Birthday tickers

puteri dua

Lilypie First Birthday tickers

DuniaDino

Daisypath Happy Birthday tickers

18.12.10

lemak degil kuat melekat


Assalamualaikum. Salam Sejahtera. Hi. -smile- :)

assalamualaikum...
memang rasa badan ni sudah terlalu gemok comel sebab dah lama x bersenam dan dah lama x aktifkan badan. asyik menternak lemak je.

sampaikan lemak naik lemak berlemak-lemak melekat kuat dibadan tamau turun2. perghh... memang kompem kalo g timbang berat badan kompem kompem kompem 60^. hahaha.

btw, tadi encik ayah msj. nak bg duit eh? haha. tq2. tau2 je miss anak tengah pokai.

dan tadi jugak penat berlari keliling kawasan uia ( xsemua pun padahal) dengan harapan menanggalkan lemak degil diperut dipaha dibetis dikepala dan di telinga. degil !!!

lari sikit dan mengah. haha.

k bye jogging.

xsabar nak mulakan latihan kawad kaki. sangat x sabar. SANGAT X SABAR. diulangi. sangat x sabar.

sem ni kena study hard. x mau main2 lagi.

yeaaa!!!! esok mau mau mau mau p bekelah kat situ sini sana sinun !!! ngan fiza, aina, ummu !!
aik, baru je kata x mau main2 nak study je.

*diam. azan isya'.

k bye....
-wassalam- Thanks for reading this entry ^_^
Terima Kasih. Thanks. Syukran. Gracias. any comment? :)

6 orang komen:

eyeNa said...

kakak na, nak g picnic mane?? tak decide lagi nie...aiyoooooooo ~_~..
yeah saye setuju dgn lemak yg degil yang tersangat la degil, lebih degil dari segale-gale yang sangat degil kat dunie nie.....hihihihi (^^)V

lagenda budak hitam said...

ulu yam je la senang. hahaha...

degil macam sapa tah... haha

eyeNa said...

erm....pegi je la ulu yam yang di kate kan byk pacat tuh....
nak derme darah kat pacat2 yg ade kat situ hihihihihi.... ^^v

lagenda budak hitam said...

adeh.. x mau la pacat aina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Encik Tikus said...

makan herbalife doe, keh keh

lagenda budak hitam said...

en. tikus : makan herbalife tapi tiap2 hari makan mcD pe cer bro..? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...