Welcome

BEWARE! English rosak digunakan disini.

clicky..clicky..

~Eternity Love~

Daisypath Anniversary tickers

puteri satu

Lilypie First Birthday tickers

puteri dua

Lilypie First Birthday tickers

DuniaDino

Daisypath Happy Birthday tickers

8.6.11

tak semestinya menangis itu kerana sedih.


Assalamualaikum. Salam Sejahtera. Hi. -smile- :)

assalamualaikum.....

jari dah kaku, x pandai nak menaip lagi.
sebab tu dah lama x update blog.
*okay aku membongak.


lately...

banyak peristiwa diingini dan tak diingini berlaku.

apa pun, KITA ENJOY~

semua yang berlaku bukan 'mungkin' ada hikmahnya. tapi, semua yang berlaku PASTI ada hikmahnya. dari perkara sekecil zarah kepada perkara sebesar dinosaur, Allah turunkan bersama asbab. bukan for nothing.

fakta, mata insan yang lemah semestinya terkadang mengeluarkan mutiara jernih. bukan sahaja mereka yang lemah, bahkan yang mengaku bahawa diri sendiri kuat, gagah, perkasa, pasti ada ketikanya akan mengalirkan airmata.

malas nak cakap banyak, tembak pun tak kena.



apa pun, bukan semua orang menangis sebab sedih.

kadang-kadang menangis sebab gembira lagi teruk dari menangis sebab sedih.



dan....

sia-sia menangis sebab putus cinta or what-so-ever.


baik menangis mengenangkan dosa lalu.


*aku mahu bulu mataku menjadi saksi bahawa aku pernah menangis lillah~
Terima Kasih. Thanks. Syukran. Gracias. any comment? :)

7 orang komen:

Aiman said...

hi9..like3.. Setengah org, lgu biase die kta lgu sdih, pstu, brair mate =P

che lan said...

aik..blog ney ada author ke?? nape tetiba blog ney bole di'update' sniri?? hahahahaha

lagenda budak hitam said...

aiman : tu x leh nak kata pape r.... masing2 jiwa masing2... hahahahhaha.... it's better than org dengar muzik sedih but then kata x sedih. haha

lagenda budak hitam said...

aiman : tu x leh nak kata pape r.... masing2 jiwa masing2... hahahahhaha.... it's better than org dengar muzik sedih but then kata x sedih. haha

lagenda budak hitam said...

che lan : hahahahahhaa..... amboiiiii pujiiii nampak... haha

che lan said...

hahahaha...puji siket jep..ahaks!!!

lagenda budak hitam said...

jangan,,, i malu. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...