Welcome

BEWARE! English rosak digunakan disini.

clicky..clicky..

~Eternity Love~

Daisypath Anniversary tickers

puteri satu

Lilypie First Birthday tickers

puteri dua

Lilypie First Birthday tickers

DuniaDino

Daisypath Happy Birthday tickers

16.6.11

petua disayangi suami


Assalamualaikum. Salam Sejahtera. Hi. -smile- :)

gambaran gerhana bulan semalam. thanks to pakcik google sebab guna gambar ala-ala video tapi di 'anigif' kan oleh saya sebagai profil picture dia.


first time tengok gerhana bulan dengan mata sendiri. x boleh tidur malam ! tu belum lagi tengok gerhana matahari. ish.

and. and. and. i just found SOMETHING INTRESTING INTERESTING!!!!!

what? what? guess what ! wait. are u crazy on Polaroid?  ala. kamera zaman-zaman dulu yang keluar kertas lepas tu kita kipas-kipas nak bagi kering lepas tu TING! ada gambar! (:

x tahu lagi? tanya pakcik google.

 these are some pictures TAKEN BY ME using POLAROID camera. kihkihkih. using camera biasa tapi edit guna polaroid project ajorh..... :p

berminat? download here.

menu sarapan 16 jun 2011, spageti. x habis due to not my taste. saya x pandai makan makanan macam ni. sila bagi saya pulut ikan kering.

 it is an interesting project !!!! cara nak guna pun sangat menarik. just drag gambar mana-mana, tunggu sekejap. lepas keluar gambar, lepas tu boleh main kipas-kipas using your pointer. hahaha. menarik !


gambar belum kering. kipas-kipas-kipas dulu.
ting ! dah siap. x perlu kipas lagi dah. haha





besides,

berkenan la pulak dengan 1 hooded coat ni. nak sangat beli. tapi x kan la nak pakai sendiri.

(menerima hakikat diri seorang wanita)  hahaha

so, beli la untuk adik yang disayangi dan menyayangi. (euuwwww)

x tahu la lawa ke tak tapi bagi saya, SO COOL ! SO STYLISH ! nampak gentleman ! macho ! bergaya. muthu, keunggulan.


nasib baik ada cimb clicks.
x perlu la nak g jalan jauh-jauh nak bank-in kan duit.


ok nampak sangat pemalas.


argh ! i like it !
habis duit den. hahaha




still addicted with Polaroid !  seyes kalau beli camera dia, sangat rasa BERKIRA untuk beli kertas filemnya. so nak jimat guna je software yang disediakan. :p


*jap lagi nak cari software edit-edit jadi fish eye. lawa jugak !

see. see. ada rainbow.





ok babai.
Terima Kasih. Thanks. Syukran. Gracias. any comment? :)

6 orang komen:

abdullah (aiman) said...

mane ptua hok ambo nk practice nih? =P

lagenda budak hitam said...

ni petua disayangi suami. utk perempuan je... kamu lelaki. haha

abdullah (aiman) said...

haha... ambo nk taw jgop..

lagenda budak hitam said...

syarat penyertaan adalah perempuan la. hahahha

abdullah (aiman) said...

uit.. adik ambo tlg isi borang la gtu gak..

lagenda budak hitam said...

hahahahahha... 1 family 1 penyertaan je ok. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...