Welcome

BEWARE! English rosak digunakan disini.

clicky..clicky..

~Eternity Love~

Daisypath Anniversary tickers

puteri satu

Lilypie First Birthday tickers

puteri dua

Lilypie First Birthday tickers

DuniaDino

Daisypath Happy Birthday tickers

14.6.11

siapa kata kucing tak bertanduk?


Assalamualaikum. Salam Sejahtera. Hi. -smile- :)

assalamualaikum...

2,3 hari membebel kata nak update blog tapi sampai ke jam 6 minit 40 x update lagi jugak. masuk jam 6 minit 41 baru buka posting, new post. nampak sangat pemalas kan?

dalam masa 2,3,4,5,6,7,8,9 hari ni, banyak sangat cerita dan peristiwa dan perasaan dan kisah yang ingin dan x ingin disampaikan.

first nak cakap, THANKS ALLAH sebab ada jugak teman yg akan temankan after cik Ummu Dhabithah Fadzir berhenti seketika dari bekerja di kedai fotostat ini. takut oooo... lagi-lagi malam. dah la ramai foreigner kat sini.

kehadiran si kecil molek Farah Mardhiana pulak mengisi masa kosongku dengan aktiviti-aktiviti berjalan berlari berduduk dan sebagainya sepanjang hujung minggu.


special thanks to Fitri for lending us his car. JJN apa ntah. x ingat. THANK CUTE!

Jumaat, thanks to Aiman 'assassin' sebab sudi jadik driver g ambik Farah kat terminal Putra.

Sabtu, thanks to Jan sebab temankan kami ke zoo negara. then thanks to JC sebab bawa kami ke Times Square. walaupun JAN BAWA KERETA SESAT SESAT. after that, mereka mereka BUAT KERJA GILA !!!!!!!!  masuk cosmo world !!!!! GILA !!!! BETUL-BETUL GILA !

flashback :
"first time masuk cosmo world, masa duk CFS IIUM. game pertama main, benda pusing-pusing macam perahu. naik tu memang gila. tobat x mboh naik dah pastu.

after keluar CFS, g jalan-jalan times square bersama jan n jc n mumtaz. masuk bowling. dan masuk jugak cosmo world. tu pun bila dah kena paksa. SEBENARNYA NAK KENAKAN SI JC. ok fine akhirnya aku yang muntah-muntah x berhenti.  ROLLER COASTER MEMANG BUAT AKU GILA ! semua games aku main tutup mata. maka, ber-tobat- la aku untuk kali kedua. memang tobat x mau masuk dah.
*yg perahu tu tutup. nasib baik.

sabtu yang kami pergi baru ni, mainan yang perahu tu ada. perghhh. memang terbaik ah. aku x naik. aku suruh je Farah dan Jan dan Jc naik. hahahahhaha.... aku rasa macam PUAS tengok manusia-manusia berikut menjerit ketakutan. hahahahahahhahha.
pastu main yang tinggi2 tu. aku x pe je.. gayat tapi okay. haha
pastu main yang kereta pusing-pusing tinggi rendah tinggi rendah.

after that, WURGGHHH !!!! *muntah*

balik around 9.00 pm. ADA MATCH ANTARA KELANTAN vs TERENGGANU.
kelantan X kalah.... hihihi....

orang lain balik rehat tido. aku balik mandi basuh kain jogging mandi lagi baru tido. :p

Ahad, x kan disiakan begitu sahaja. bangun awal pagi pukul ****. bangun awal-awal prepare makanan nak g MENGEMBARA ! haha

nak g mandi manda liaoooo... kat Banana River. sungai pisang daaa.  pergh, best !! sangat!!!!

first time pengalaman duduk bawah air terjun jatuh !!! best best best. 

*nak bagitahu jalan ke sana tapi maaf saya x ingat jalan.

segalanya sangat best sebelum kehadiran segerombolan makhliuk Allah yang ramai berpakaian merah menjerit menjerit. apekebendentah. apa lagi, kami pun kemas barang balik je laaaa...

dan2 keluar dari waterfall, geng baju merah sama sampai keluar. CEIT!!!! kalau tahu dorang just nak g jerit2 tangkap gambar, xde la kami nak keluar dengan cepat secepatnya. choyyyy betul la.

g makan-makan sate! :p

balik. sangat penat. mengantuk. HUJAN. g rumah cik nazri sekejap. BIRTHDAY ICHA. balik. buka laptop. nak update blog x jadi.

petang, g main kayak lagi.... pergh. mantHop ah stamina. haha. poyo.

malam, meeting meetong for chocolate fair sempena convest 2011. aku jadi assist head Pub & Pro. together with Saffa.

after that, TIDO.

bangun awal-awal-pagi-pagi.

hantar Farah ke Terminal Putra. 

sebelum balik uia, g sarapan, g main air.

HAPPY-weekend-JOURNEY !

Terima Kasih. Thanks. Syukran. Gracias. any comment? :)

5 orang komen:

Aiman said...

assasin? as a sin? haha

Aiman said...

as a sin?

lagenda budak hitam said...

assassin la. hahahha

abdullah (aiman) said...

chan deq dee~

lagenda budak hitam said...

deq chua... haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...