Welcome

BEWARE! English rosak digunakan disini.

clicky..clicky..

~Eternity Love~

Daisypath Anniversary tickers

puteri satu

Lilypie First Birthday tickers

puteri dua

Lilypie First Birthday tickers

DuniaDino

Daisypath Happy Birthday tickers

4.5.11

sesi menghabiskan gaji


Assalamualaikum. Salam Sejahtera. Hi. -smile- :)

assalamualaikum dan salam sejahtera.....

*bukan x mau update tapi malas nak update.... ~padahal so-called busy je memanjang~

yeyyaaahhhh..... semalam. bersamaan 3 Mei 2011.... hari menghabiskan gaji sedunia.... xdak la sedunia... gaji aku ja la...

ermmm.... habis pitis aku wat beli camera.... semua disebabkan oleh camera lama yang rosak....

sebenarnya camera tu baru je beli.... ada sepupu jatuhkan.... terus lens error.... hurmmmm~ x dak rezeki...

harap2 camera baru ni ada la rezeki duk di tangan lama sikit....~

akhirnya tercapai jugak hasrat nak miliki DSLR.... huih,,, cemuih kawad, cemuih jaga trafik, cemuih jaga kedai fotostat, cemuih catu duit..... akhirnya dapat juga la.... Alhamdulillah..... D3100 sahaja.... hehehe

harganya x tau nak kata murah ke, mahal ke, urm~

body + beg + memori 4gb = rm 1999.... pastu beli lens cover rm65...

xpe lah... dah beli.... so, hargai... hehe

well.... semalam, kehilangan 1 saudara dekat.... memula eksiden,, patah habis semua tulang.... nenek kata, "biarla dia mati.. drpd hidup dengan tulang2 yang semua patah..." sedihnya...... love u abang man.... banyak sungguh ujian family dia.... hurmmmm~

and now, asyik batal je hajat nak g sekolah.... tertidur la, sakit la, ishhhh.... hari ni pun batal jugak.... sebab nak g melawat si mati, last2 kena tinggal dek abah.... padan muka... ish...

*nak g melawat cik yah tapi x berkesempatan lagi.... nampak rumah macam asyik xde orang jep....

*nak main2 ngan haikal tapi semalam dia da tidur....

*nak logoff. bye~
Terima Kasih. Thanks. Syukran. Gracias. any comment? :)

2 orang komen:

Akram Asylum said...

akak nana gilo

lagenda budak hitam said...

hang la gilo khu ba ib...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...