Welcome

BEWARE! English rosak digunakan disini.

clicky..clicky..

~Eternity Love~

Daisypath Anniversary tickers

puteri satu

Lilypie First Birthday tickers

puteri dua

Lilypie First Birthday tickers

DuniaDino

Daisypath Happy Birthday tickers

14.4.11

misteri sebalik gambar. siapa tahu ada kisah tersembunyi?


Assalamualaikum. Salam Sejahtera. Hi. -smile- :)

alkisah...
semuanya bermula apabila............

seorang lelaki bernama Giant, cemburu melihat kulinya, Penyu bergambar bersama motor kesayangan seorang Reserve Officer Cadet *AIR FORCE* bernama Mee Kari.


ini gambarnya.
gambar 1... saat bahagia seorang wanita
setelah menatap gambar diatas, En. Giant akhirnya melepaskan rasa tidakpuashatinya  melalui komen di link gambar tersebut. ye r... nampak nak sangat,,, ambik ah gambar bawah ni....

gambar 2...wajah seorang kuli disamping motor tuannya
namun..... TAHUKAH ANDA akan KISAH disebalik gambar?


jom saya ceritakan. hahahahhaha


KISAH GAMBAR 1.


malas aku nak cakap banyak. sila rujuk sini kalau nak tau. yang penting, gambar tu ditangkap after peristiwa berkenaan.


KISAH GAMBAR 2.


hahahahahhahahahahha. hahahhahahha. hahahahhhahahha


"haaaaaaaa.......... tangkap gambar....................... kantoi........................."


"haaaa......... nak lari yee........................................................................."


"kantoi............................... tangkap gambar............................................"


*****
(flashback)
pukul 1.00 petang, 14 April 2011, aku, Puteri Dino bersama-sama kuli aku, Penyu, naik motor menuju ke pejabat S****S. untuk pack2 barang....

*aku bos, so aku g check line je, penyu yg akan buat semua kerja nanti*

apakan daya, VIP tak ada so terpaksa la dibatalkan hajat mempack barang.

*VIP merajuk* hahahhaa

kuli aku ajak aku g makan... kat mana? Aisyah? What The Hammer... x kan la bos nak makan kat gerai gitu.... hahahaha. (berlagak). so kami pun pergi la.... 

ermmm.. sikap Penyu ni, dia bila naik motor, dia suka BREK !!!!! dan dia suka LANGGAR BONGGOL. dah la kawasan VILLA den ni banyak bonggol. 

nama pun the garden of bonggol.
erm... sampai kat round about depan main entrance, sekali lagi dia duk tekan-tekan brek. kenapa?

penyu : ADA TRAFIK LAAAA

puteri dino : erm... trafik UIA je pun....

penyu : motor ni ada sticker dop???

puteri dino : emm..ada.. *malas nak layan sangat*

penyu : maaf puteri... ok naik puteri kita teruskan perjalanan.... (rasa camni dah ayat dia.. x tau la kot2 salah dengar. hahaha)

dan, style dia, SUKA GUNA GEAR 2,3,4. even bila berhenti pun, still guna gear 2. bila suruh tukar, jawapannya, "GUNO GIA DUO DOH NIH".. erm... menjawab ! menjawab !

pastu mula la nak marah2 kat motor bila motor x leh nak jalan laju. naik bukit plak tu. hmmmmm

AISYAH TUTUP. ambik mung....

so, makan kat Mahallah Ameenah. the second best mahallah ever.

namely MAHALLAH PALING BANYAK BONGGOL. btw, sayang mahallah Ameenah sangat2 !!!!

*otw balik, pakcik guard tegur... : hai, pakai baju sama, orang pun sama, naik motor je lain2.. banyak motor dia...

pergh.. pakcik guard kenal... muka femes sangat!!! hahahahaha. emmmm.....

teruskan....

makan. makan. makan. makan. makan.

jom balik.

"huh, aku rasa cam nak sepak je motor tuh..."

puteri dino : wey jom berhenti ambik gambar... pahtu upload fb.

motor dihentikan. TENGAH-TENGAH JALAN PLAK TU !

click.

baru SEKALI snap tiba-tiba.........

"haaaaaaaa.......... tangkap gambar....................... kantoi........................."


"haaaa......... nak lari yee........................................................................."


"kantoi............................... tangkap gambar............................................"

penyu : weyyyy... ada org nampak !!!!!!

puteri dino : ermmm... hahahahahhahahahahahahhahahaa..... cuak doh !!!!! rilek.... macho... cool je ok...


hahahhahaha.. kANTOi.... camana ni... malu weh....


"sapa tu..?? sapa wey???"


"mana la aku tau...."


*tutup muka dengan kain*


"mung x pe ah dapat tutup muka guna kain..... aku ni..????"


*tutup muka guna cermin topi*


hahahahhaa.. weh jom blah...


"haaaaaaaaaaaaaaa..... nak lari ye..... kantoiii....... tangkap gambar............."


ermmm.... hahahahha. sumpah malu. entah sapa la yang duk skodeng tu. x gentleman langsong~
Terima Kasih. Thanks. Syukran. Gracias. any comment? :)

2 orang komen:

Anonymous said...

fiq shafiq likes this

hanilovin said...

:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...