Welcome

BEWARE! English rosak digunakan disini.

clicky..clicky..

~Eternity Love~

Daisypath Anniversary tickers

puteri satu

Lilypie First Birthday tickers

puteri dua

Lilypie First Birthday tickers

DuniaDino

Daisypath Happy Birthday tickers

6.4.11

suka-suki-suksis


Assalamualaikum. Salam Sejahtera. Hi. -smile- :)

assalamualaikum....

HAI HELLO HUUUUIIIIIII !!!!!!!!!!!!!

setelah sekian lama.... kita menunggu... akhirnya................

YEAY!!!!! ELAUN SUKSIS DAH MASUK !!!!!!! hahahhaha. 2 kali je masuk tapi better than no la kan? hehe

semalam, 4 April 2011, waktu tu dalam after maghrib, bising seluruh 1 blok i mahallah salahuddin. because of what? because of hyper-happy-  allowance dah masuk la. hahaha. masa tu kat dalam bilik saya ada budak nama Azura.

dia punya menjerit, YA ALLAH.... mahu pekak telinga ni. hahahahahha. time tu tengah siap-siap nak g kerja. sampai 2x mesej, 2x jugak la jerit dia tu.... Aina pun sama.. lepas tu tetiba plak Ummu menjerit. sbb sakit kepala. hahaaahha. then aku nak kenakan Azura tu. aku hantar 1 mesej kat dia.

apa lagi,,, dia menjerit la... sebab dia bajet tu allowance suksis. hahahahhahha.

for me, Alhamdulillah.... baru je hari tu dapat duit zakat... rm2500... x guna lagi....

1hb April plak dapat gaji....walaupun cuma rm250.00 tapi Alhamdulillah la.. sebab kerja pun bukannya penat sangat.... more to berbakti kat penghuni Mahallah Salahuddin kesayanganku.... n_n

dan selama join suksis ni, dah dapat 5x allowances. so 5 x rm192 = rm960 . semua tu belum guna lagi.. hehehe

dan dapat elaun jaga trafik rm20... :)

time kat cfs dulu, jadi committee of Taaruf Week dapat rm100. :)

so total allowance yang aku earn since masuk iium adalah : rm1330.00

yippppeeeee...... BERDIKARI ADALAH SANGAT MENYERONOKKAN !!!! heheheheheheh

Alhamdulillah 'ala kulli hal...

terima kasih Ya Allah atas segala perkara..... ^__^

dan today, exam 'Ulum al-Quran... Alhamdulillah boleh buat. harap sangat-sangat-sangat dapat A.. nak.........

soalannya x susah pun cuma ada yang blank kejap.... dan, banyak jugak goreng. hmmm.. ustaz, help me. give me A please. haha

mengantuk sangat sebab x tidur semalam. sebab sebelum tu dah tidur bangun lewat. padan muka kau Azlina.

lepas exam g pejabat suksis. Nizam n the geng mahu ambik tali pinggang and what so ever.

tengah layan p.ramlee kat TV boleh pulak aku tertido. haishhh....

balik bilik terus tido tanpa sedar. bestttt!!!!!!!!!!!!!!!!

petang2 makan kat 'Aisyah' ngan Nizam Iman Syaeda Dawana Nyunyu dan Ummu.

what i want to say :

I.L.O.V.E.M.Y.F.A.M.I.L.Y.H.E.R.E.A.N.D.I.L.O.V.E.S.U.K.S.I.S.A.N.D. I.A.M.H.A.P.P.Y
Terima Kasih. Thanks. Syukran. Gracias. any comment? :)

2 orang komen:

Ahchik cun said...

yeaahhhh..k.na kayaaaa!

lagenda budak hitam said...

kaya taik gigi... hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...