Welcome

BEWARE! English rosak digunakan disini.

clicky..clicky..

~Eternity Love~

Daisypath Anniversary tickers

puteri satu

Lilypie First Birthday tickers

puteri dua

Lilypie First Birthday tickers

DuniaDino

Daisypath Happy Birthday tickers

2.6.13

jumpa hobi baru


Assalamualaikum. Salam Sejahtera. Hi. -smile- :)

I LOVE ART. and CRAFT.

sanggup woh tak study sebab mende tu. hahahha

now, minat quilling. sebelum ni minat menjahit, menyulam, melukis etc.

my husband sOKmo perli sebab saya OBSES dengan craft nih. haiyyoo... tapi still lagi dia yang beli itu ini utk craft saya. HAHAHHAA

antara hasil-hasil quilling >>>

suka pulak tengok color combination nih :)

flowers

antara banyak-banyak design, ni je yang cantik buat masa ni. hahaha

operasi merosakkan casing tablet. haha

butterfly~ :)

another flowers :D

first trial buat owl. SANGAT BURUK. hahahaha

tengok. dia perli saya. katanya "kalau exam craft, mesti dah dapat A kan?"

*all photos from instagram :)
Terima Kasih. Thanks. Syukran. Gracias. any comment? :)

2 orang komen:

siti fatima Arifin said...

cantik. bila tengok jer teringin plak nak bercraft mcm nie. kalau ada toolnya mesti lg kemas na buat. ok. teruskan usaha...

dino said...

buatla kak.. msti cantik akak buat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...