Welcome

BEWARE! English rosak digunakan disini.

clicky..clicky..

~Eternity Love~

Daisypath Anniversary tickers

puteri satu

Lilypie First Birthday tickers

puteri dua

Lilypie First Birthday tickers

DuniaDino

Daisypath Happy Birthday tickers

3.6.13

AKHIRNYA dapat jugak HAND MANUAL PAPER SHREDDER


Assalamualaikum. Salam Sejahtera. Hi. -smile- :)


Alhamdulillah finally, dapat jugak paper shredder setelah lama mencari dan menunggu.

i bought this sebab MALAS dan PENAT nak potong kertas 1......1.... untuk buat quilling. guna paper shredder ni lagi senang dan lagi cepat. SUKA WOHHH~~!!!!

susah betul nak dapatkan paper shredder ni. banyak kedai saya g... semua kedai arts and crafts, kedai buku, semua tarak... ada 1 kedai je yang jual. tapi MAHAL. RM200++. hamboih. mahal po bedil.

belek-belek internet, banyak je yang murah. rm29,, rm30,, rm19 pun ada... tapi itu semua iklan 2010. bila sms, semua dah tak ada. sedihnya.....

akhirnya belek mudah.my, ada jual rm48 including postage. terus beli.. semangat oooh~!! ye la, dah malas dan penat sangat nak potong kertas kecik2. senang tapi memerlukan kesabaran yang tinggi. SANGAT TINGGI. hahahaha

dekat page Art of Quilling pun ada jugak member yang jual hand paper shredder ni tapi rm70. alang2 dah jumpa rm48 tapi model bentuk dan jenis yang sama, baik beli yang lagi murah. x gitu??? hhihihii


btw, SPECIAL THANKS untuk suami tercenta sebab sudi sponsor duit beli paper shredder ni. beliau jugak la yang bersusah payah membawak den kesitu kesini mencari paper shredder nih.... oh, terharu U____U

lap yu beri mach lah !

so, lets quilling~! :)

*semangat membara*

*photo is from my instagram.
Terima Kasih. Thanks. Syukran. Gracias. any comment? :)

5 orang komen:

NJihe.am said...

Salam singgah. Sekarang dengan internet mudah je. Studioous.blogspot.com

dino said...

thanks sudi singgah :)

Hijab Valley said...

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Banyak tudung dan shawl2 yang menarik dari HV collection.Jangan lupa follow juga ye.. =)

Terima kasih
http://hijab-valley.blogspot.com

ibuddd2012 said...

salam sis..jemput follow & singgah blog saya di http://ibuddd2010.blogspot.com/

ibuddd2012 said...

salam sis...jemput singgah dan follow blog saya =)
http://ibuddd2010.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...