Welcome

BEWARE! English rosak digunakan disini.

clicky..clicky..

~Eternity Love~

Daisypath Anniversary tickers

puteri satu

Lilypie First Birthday tickers

puteri dua

Lilypie First Birthday tickers

DuniaDino

Daisypath Happy Birthday tickers

10.7.11

jom memBERSIH.


Assalamualaikum. Salam Sejahtera. Hi. -smile- :)

assalamualaikum....

orang lain semua duk sibuk tentang BERSIH 1.0 dan BERSIH 2.0.

saya pun nak BERSIH jugak. tapi bukan BERSIH RALLY, saya.... erm.. saya.... SAYA NAK BERSIHKAN BLOG NI.... dah lama tinggal penuh dengan taik cicak berhabuk kalah rumahpuakadalammovie.

uh, meh nak cerita tentang SO-CALLED-HOLIDAY.

habis exam 30hb, bukannya reti nak balik rumah. ceit, ada program ma...

*induction untuk CONVEST 2011.
*inter-school debate.

sepatutnya cuti start 30hb jun lagi, alih-alih around 22 july baru boleh balik gamaknya.

huhu sedih.

*tapi budak-budak wataniah yang join KADAR lagi la tak boleh balik SEBULAN. -ok syukur- >_<

during induction, erm... op kos demam. macam biasa. dan dan......

tada.......!!!!!

berinai bagai.... MOGOK BORING.

sebenarnya LIDV aku ni, ada masalah problem. sebab squad wataniah ada KADAR. so kena pindah bilik. sebilik bersama.......................

comel tak?

pindah bilik. angkut barang, kosongkan bilik lama. wuuu...sayang bilik lama.


then....... depa x jadi nak guna bilik den. euurrgghhnbgcujdjcbdhfcidbcsdj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

so stay la kat bilik lama dengan keadaan barang-barang keperluan dan kehendak semua berada dalam bilik baru. angkut slow slow la. lagipun bilik lama ni internet SUPERB laju.

dan... malam 3 July, Pija eksiden kat depan Research and Management Centre. terus dikejarkan ke HKL. nasib baik tarak papa.....

lotsa thank cute to Aiman sebab bawa beta ke HKL. pastu meronggeng pulak ke DANAU cari Uncle Bob dan aiskrim bagai. haha. pukul 1 pagi lebih baru sedar nak balik.

nasib punya la baik sebab x kena tahan ngan pakcik guard. x tahu kenapa x kena tahan. *syukur-syukur*



tak tido terus teman g hantar kereta ke mana ntah. best woooo merayap ! hahahaha.

hasil merayap.


nah. curahan air kopi ke ladang gandum. thank you la. hahahahhahahaha. PANAS !!!!!!!!!! tapi nak buat camana. dah pemandu berhemah sangat. hahahahhahaha

ok.
sekarang lapar dan rasa macam TAK SABAR NAK BALIK RUMAH. nak makan nasi + telur dadar + kicap.

tak sabar jugak nak ronda-ronda cari baju raya. hehehe.........

dan, x sabar nak wish SELAMAT DATANG RAMADHAN KAREEM. :)



kita jumpa lagi babai. ;)
Terima Kasih. Thanks. Syukran. Gracias. any comment? :)

2 orang komen:

Mun said...

bila tgk gambar inai baru teringat yang inai kite dah nak hilang dah, and tube inau pun dah habis :(

lagenda budak hitam said...

mun !!! beli kat HS cafe. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...