Welcome

BEWARE! English rosak digunakan disini.

clicky..clicky..

~Eternity Love~

Daisypath Anniversary tickers

puteri satu

Lilypie First Birthday tickers

puteri dua

Lilypie First Birthday tickers

DuniaDino

Daisypath Happy Birthday tickers

7.1.11

apa awak rasa kalau....


Assalamualaikum. Salam Sejahtera. Hi. -smile- :)

assalamualaikum...

apa awak akan rasa kalau......
-bila awak sakit, orang yg awak sayang x hiraukan awak pun...
-bila awak dalam kesusahan, orang yang awak sayang x mau tolong awak pun...
-bila awak minta tolong dengan orang yang awak sayang, dia kata awak menyusahkan dia...
-bila awak rindu orang yang awak sayang, dia langsung x ingat tentang awak...
-bila awak sms orang yang awak sayang, 2,3 hari kemudian baru dia reply...
-bila awak call orang yang awak sayang, dia x pernah angkat dan x pernah tanya kenapa awak call...
-bila awak terserempak dengan orang yang awak sayang, dia pura2 x kenal awak.
-bila awak tegur orang yang awak sayang, dia terus berlalu pergi tanpa jawab teguran...
-bila orang yang awak sayang sentiasa minta bantuan awak tapi tak pernah hulurkan tangan kat awak time awak jatuh...

dan apa perasaan awak bila orang yang awak sayang rupanya tak pernah ada perasaan sayang kat awak melainkan benci dan meluat semata...?

saya,
sentiasa akan terus menyayangi dia. kerana sayang saya bukan untuk dibalas.

dan kerana dia perempuan yang saya sayangi x kira dalam apa keadaan sekalipun.

-wassalam- Thanks for reading this entry ^_^
Terima Kasih. Thanks. Syukran. Gracias. any comment? :)

4 orang komen:

nub said...

huu...ceq rasa mata ceq berayaq da ni..huuuuu...


hehhe =)

lagenda budak hitam said...

ceq dah berlinang air hidung dah nub...

eyeNa said...

saper nie kak na wat kak na...sdey nie hohohoh ~_~

lagenda budak hitam said...

oh...tiapa lah aina... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...