Welcome

BEWARE! English rosak digunakan disini.

clicky..clicky..

~Eternity Love~

Daisypath Anniversary tickers

puteri satu

Lilypie First Birthday tickers

puteri dua

Lilypie First Birthday tickers

DuniaDino

Daisypath Happy Birthday tickers

12.1.12

siapa yang suka dengar lagu OMBAK RINDU, pasti suka ini juga. :) -VIDEO-


Assalamualaikum. Salam Sejahtera. Hi. -smile- :)

ya aku tahu, ramai yang suka dengar lagu Ombak Rindu nyanyian Hafiz dan Adira. lagu tu best kan?

aku pun suka. sebab rentak dia best. dan lirik dia pun tak OVER.

lagi, sebab lagu tu macam bagus. dia serahkan pengharapan dia kat Tuhan. kan?

Tuhan lembutkan hati dia.. bla bla bla. aku tak hafal lagu ni.

tapi aku tak suka sangat dengan cerita dia. konflik tak banyak dan penderitaan pun tak la banyak sangat. 

ah, aku bukan nak cakap pasal OMBAK RINDU. tapi,

semalam aku godek-godek Youtube. YE LA... KAN DAH HABIS FINAL EXAM. WOHHOOOOO

aku ni suka sangat dengar irama FLUTE. siapa suka angkat tangan !!!!

buka situ sini situ sini, nampak laa ada orang buat lagu Ombak Rindu secara instrumntal. guna flute. apa lagi, aku download la. BEST SANGAT DO.

pastu aku terbaca kat komen, dia kata, dengar instrumental tu bersama video 'RAIN'.


aku pun try la.... BILA AKU DAH DENGAR, aku rasa macam PERGHHHHHHHHHHH !!!!!!!!!! layan gilerrrrrrr (p/s: jangan sampai jadi najis)

aku terus download download download.

dan tiba-tiba aku ternampak lagu Ombak Rindu instrumental jugak tapi Orchestra punya. PERGHHH. masyiuk gak. haha. bagi aku laa masyiuk. bagi korang tak tahu la....

ok jom2 aku tunjuk kat kotang video tu.

ni lagu ombak rindu yang di flute kan.




cuba pulak korang dengar flute atas ni, bersama dengan ni...




BEST TAK? BEST TAK? BEST TAK?????????????

what? tak best? BEST LAAAAA.

ok, ni pulak yang versi orchestra. semangat uolszz. dengan bunyi yang macam tudung periuk tu bagai. haha



SAPA YANG PANDAI MAIN FLUTE? atau SAPA YANG PANDAI MAIN RECORDER??? buattt kan laa lagu untuk i. hahaha

p/s : aku memang suka dengar lagu2 instrument macam ni. tapi takde la sampai lalai solat pun lewat pekebenda. halwa telinga je la orang kata kan? besides dengar Syeikh Misyari mengaji. ^_^
Terima Kasih. Thanks. Syukran. Gracias. any comment? :)

13 orang komen:

J.Syazwana said...

ramai jugak yang share kat pesbuk pasal video ni tapi tak tengok sebab beruk ben ini adalah lembab. kekeke

dino said...

hehe. saya guna wireless U. hehe

Nur Syazana R said...

setuju:)

seTiap seMester ade kisaHnye... said...

follow me back cuy!hihih

seTiap seMester ade kisaHnye... said...

follow mw back cuy

dino said...

syazana : ngeee ^___^

dino said...

SSAK : done :)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

kak na dgr lagu nie smbil layan blues ingt a***n ehhhh...

Ahchik cun said...

hahaha..done! menyumbangkan lagu nie!

dino said...

fatin : ahahaha. pekehal dgr lagu ni nak ingat dia....????? haha

dino said...

ahchik : tahniah. adira no. 2. haha

che sakinah said...

hari tu saya guna music rainy mood ni remix dengan lagu criminal (Britny spears) untuk assignment multimedia, saya guna audacity.. cun juga...

tapi kalau remix dengan lagu tema cite braveheart, memang power habis! hehehe :D

dino said...

C.S : WOW !!! nak kena try ni. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...