Welcome

BEWARE! English rosak digunakan disini.

clicky..clicky..

~Eternity Love~

Daisypath Anniversary tickers

puteri satu

Lilypie First Birthday tickers

puteri dua

Lilypie First Birthday tickers

DuniaDino

Daisypath Happy Birthday tickers

4.1.12

patut ke Zizan berhenti jadi artis??? tak patut...x patut.....


Assalamualaikum. Salam Sejahtera. Hi. -smile- :)

oh. seriously eden terkejut bila baca berita ni. rasa macam AGUNGnya kuasa Ilahi.

sememangnya Allah Maha Penentu segalanya.

udah-udah la kita fikirkan tentang Amalina yer... dia nuuuun jauh di UK. yang depan mata kita tu, tiap-tiap hari kita nampak. skirt pendek baju singkat seluar ketat.

kucing pun stress.

jom kita baca ni.... katanya Zizan dah nak tinggalkan dunia havoc retis....tapi, bagi saya....

ada baiknya kalau dia stay jadi artis + berdakwah = artis yang berdakwah x kira dalam mesej penyampaian dan lakonan.

kan? kan? pandangan saya sahaja.... setiap yang berlaku ada hikmahnya....

pandangan dan pendapat berbeza lah kan? cuma nak tekankan, islam bukan pada CERAMAH semata... :)


kalau semua muslim mukmin terajui bidang ceramah, siapa pula muslim mukmin yang nak berdakwah melalui media massa? -Dr. M***** M****.

ada betulnya kan....? sebab. bila kita nak dakwah orang, of course kita kena guna cara yang dapat MEMIKAT hati orang tersebut.

kalau orang tersebut suka tengok tv, buat la dakwah melalui TV.

kalau orang tersebut suka tengok youtube, moh le berdakwah melalui youtube.

berhikmah la kan..... Islam bukan pada ceramah sahaja.... tapi mestilah dari segenap aspek. cewah... :))))

ini dia berita yang saya baca mengenai ZIZAN.... BACA SINI.
Terima Kasih. Thanks. Syukran. Gracias. any comment? :)

6 orang komen:

hanilovin.blogspot.com said...

eee echaa sukaa dy sgtsgt! jgn lah stop dunia retiss niee :(

J.Syazwana said...

lah yeke.
ape lah zizan ni.
ramai peminat kot.
lagi lah senang nak dakwah
huhuhu

- zuriey - said...

yeker dia nak berenti..mana yang terbaik untuk dia..

dino said...

echa : x tau laa dia betul nak bhenti ke x... huhu

dino said...

J. S : tu la pasal.. den pun minat dia. haha

dino said...

Zurie : saya pun x pasti.... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...